Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Czy wycarruję na 100%?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ze skryptami z L# wykeruję na 100% te boby z silvera? Nawet jeśli dwóch ma dc, jeden nie trafia grabów blitzem a trzeci nie umie stackować się na topie nasusem? Muszę mieć pewność.

Opublikowano

W takiej sytuacji to nawet diax nie da rady czy czelendzery... moze dodaj do tego, ze ich w Teamie jest 7 mioro? Albo kayle + trynde + zilean + yoric + aatrox (niesmiertelny team)... 

Ogolnie taka sytacje co opisales mozna spotkac raz na jakis czas. Ogolnie wycarrujesz, ale bez mozgu to nawet za to sie nie bierz, bo to nie tylko na samym trzymaniu spacji polega. Skrypt pomaga Ci robic rzeczy x razy szybciej, lepiej, czesc za Ciebie (np. dodge) ale to Ty musisz wiedziec keidy, gdzie, na kogo wbic, i tak jak mowilem, skrypt robi za Ciebie x razy szybciej rzeczy, dla tego, tez musisz myslec x razy lepiej.

Opublikowano

W takiej sytuacji to nawet diax nie da rady czy czelendzery... moze dodaj do tego, ze ich w Teamie jest 7 mioro? Albo kayle + trynde + zilean + yoric + aatrox (niesmiertelny team)... 

Ogolnie taka sytacje co opisales mozna spotkac raz na jakis czas. Ogolnie wycarrujesz, ale bez mozgu to nawet za to sie nie bierz, bo to nie tylko na samym trzymaniu spacji polega. Skrypt pomaga Ci robic rzeczy x razy szybciej, lepiej, czesc za Ciebie (np. dodge) ale to Ty musisz wiedziec keidy, gdzie, na kogo wbic, i tak jak mowilem, skrypt robi za Ciebie x razy szybciej rzeczy, dla tego, tez musisz myslec x razy lepiej.

Ale też w niektórych skryptach, bardzo pomocny jest pomarańczowy pasek ile na combo zabierzemy mu %

Opublikowano

Ale też w niektórych skryptach, bardzo pomocny jest pomarańczowy pasek ile na combo zabierzemy mu %

Jak taki skrypt się nazywa ile mu % zabierze?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Czy ze skryptami z L# wykeruję na 100% te boby z silvera? Nawet jeśli dwóch ma dc, jeden nie trafia grabów blitzem a trzeci nie umie stackować się na topie nasusem? Muszę mieć pewność.

Co to za pytanie? Jasne, że nie masz prawie szansy. Nawet 5vs5 nie zawsze masz pewność, oczywiście robisz wszystko szybciej, lepiej. Ale trzeba mieć mózg....

giphy.gif

Opublikowano

Czy wy wkoncu zrozumiecie ,ze to nie skrypt wygrywa za was? Owszem robi tam jakies combo lub idealnie trafia ,ale jak sie nie ma mozgu i nie wie kiedy uzyc tego combo itp ,to i tak cie zdejma w tf i sie skonczy:D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Hah czytam wasze odp i śmiać mi się chce.Otóż da się samemu wyccarować tylko musisz poprosić swojego nasusa i blitza żeby zbudowali się pod tanka i na lini starali nie naffedować grasz xerathem na midzie,jak ograniesz go dobrze na midzie to możesz countrować ich jungle bota i mida wystarczy że zgnoisz mida co jest częstym widokiem u mnie w grach i schodzisz na bota z ultem jak mają low hp.A jak jesteś już potem naffedowany to taki enemy adc (15/4) nawet do cb nie podejdzie bo będzie padał na 3 skile . A w teamfightach obijaj ile się da,ja xerathem sam na 4 mida wyddefowałem i quadre zrobiłem.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...